Випереджаючи час                                                                           Facebook

Новини

Компанія Леново представляє потужний компактний сервер для обчислень і зберігання даних, призначений спеціально для віддалених майданчиків.

Lenovo ThinkSystem SE350 - це прикордонний сервер висотою 1U, половинної ширини і малої глибини на базі Intel® Xeon® D-2100, який можна розмістити де завгодно. Його можна повісити на стіну, поставити на полицю (наприклад, на інший аналогічний сервер) і навіть встановити в стійку. Цей надійний прикордонний сервер витримує температуру від 0 до 55 ° C, а також високу запиленість і вібрацію.

ThinkSystem SE350 Edge Server 800x531-min

ThinkSystem SE350 віртуалізує традиційні ІТ, допомагає перетворити операційну діяльність (OT), служить основою нових систем IoT (інтернет речей) і ШІ (штучний інтелект) для цифрової трансформації. Його висока продуктивність і ємність, мережеві адаптери і прискорювач обчислень легко впораються з сучасними робочими навантаженнями прикордонних серверів.

ThinkSystem SE350 підтримує технологію безпеки ThinkShield: кібербезпека (сховище шифрованих ключів і захищений BIOS) і фізичну безпеку (дверцята з замком, захист від проникнення і втручання в роботу сервера).

ThinkSystem SE350 підтримує безліч технологій підключення і безпечні бездротові підключення Wi-Fi і LTE. Безперервність виконання найважливіших робочих навантажень прикордонних серверів забезпечують функції надійності: бездротове відпрацювання відмов, резервування завантажувальних накопичувачів і дисків з даними, стійкі до високої температури компоненти і підтримка гіперконвергентних кластерів.

ThinkSystem SE350

Новини

© 2016 Gmedia. All Rights Reserved.